06-42826434 info@van-passel.nl

Over VP Vitality

VP Vitality is opgericht in 2018. Met ruim 20 jaar ervaring in strategisch management, projectleiding en procesoptimalisatie in de zorg, is er de wens om organisaties te helpen bij het verbeteren van de manier waarop er gewerkt wordt en hoe er samen gewerkt wordt. VP Vitality gebruikt heldere taal ipv hippe termen en heeft oog voor de bedrijfscultuur. Veranderen is altijd lastig, ook al heb je er zin in en staan er geweldige ambassadeurs klaar om de kar te trekken. Samen maken we de verandering behapbaar. Met een goed plan, de juiste motivatie én tijd om koffie te drinken. De relatie werkt voor mij altijd 2 kanten op. Ik leer graag van de feedback op het resultaat en de samenwerking.

Over - Hoe kan ik helpen
oplossingen-bedenken

Visie

Doen

Een goed doordacht plan maken, wat breed gedragen wordt en aan de slag gaan, ook als het plan nog scherper kan. De mooiste verbeteringen ontstaan in de praktijk, niet in vergaderingen.

Ervaren

Toetsen van je plan in de praktijk. Werkt het zoals we bedacht hebben? Krijgen we iedereen mee? Zakt de weerstand tegen de verandering? Faciliteren we genoeg? Worden we blij van wat we doen?

Bijstellen

Feedback verzamelen en bespreken wat er goed gaat en wat er beter kan. Communiceren over wat je doet en waarom. Het plan bijstellen en weer in praktijk brengen. Zo blijf je in ontwikkeling!

Over Roza

 

Organiseren en structuur aanbrengen zat al in mijn DNA vanaf dat ik me kan herinneren. Verbeteren ook. Ik ben nieuwsgierig naar waarom het werkt zoals het werkt en ga op zoek naar meerdere benaderingen voor een probleem. Ik heb moeten leren dat het hoogst haalbare bereiken niet altijd de relatie ten goede komt en samen het optimale behalen beter werkt. 

 

Mijn interesse in mensen en wat hen beweegt, maakt dat ik de combinatie van zakelijkheid heb weten te verbinden met oprechte aandacht voor een ander.
Ik doe zelf ook wat ik uitdraag. Ik reflecteer op mijn dag, heb een goede balans in werk en privé en vraag om hulp als ik ergens niet uit kom. Ik blijf mijn vaardigheden verbeteren door ervaring, maar ook juist door de feedback van anderen.
oplossingen | like a boss

Kennis maken?

Heb je vragen over mijn werkwijze of wil je vrijblijvend kennismaken, dan werkt dit natuurlijk het beste bij een kop koffie.